Fest för dramapedagogerna!

Ikväll är det stor fest för oss dramapedagoger!
Vi har hyrt en loge, eller ladugård eller vad man kan kalla det. Den ligger en bit bortanför skolan. Där ska vi vara och ha ett hejdundrande kalas med mat, dryck, dans och trevligt sällskap! Ska fira att det snart är dags för oss att sluta.

Dessvärre går inte riktigt vädret att lita på idag. Ena sekunden skiner solen och den andra spöregnar det. Snälla, snälla vädergudar, låt det bli uppehåll till kvällen! Vi ska nämligen gå en tipspromenad på vägen till festlokalen och det kommer väl ta sisådär en timma så det är inte så roligt med regn då.
Och blöta festkläder är ingen höjdare.
Vi får försöka gå mellan skurarna helt enkelt.

Dagen började med en powerwalk inkl. stavar i morse. Har friskvård varje onsdagmorgon. Sen hade vi lektion med Gunilla i "separation". Ja, det är ju snart dags, att separera från alla här, så det var nyttigt att prata om det. Imorgon börjar skolan kl. 9.00 och då är det drama konflikthantering på schemat, inkl. medling. Hua, det kan bli jobbigt ifall man haft lite väl kul ikväll. Ska verkligen ta det lugnt känner jag!

Är grymme sugen på choklad men här finns då ingen. Funderar på att "fira" med lite glass, banan och chokladsås för att stilla mitt sug.

Ska hoppa in i duschen snart och snygga till mig lite.
Måste fixa festmakeupen också...den har dem väl knappt sett här hehe.
Ciao Bella!


Festmakeupen...nästan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback