Mallis nästa!

Har precis bokat mig en resa till Mallis i september. Känns kanon att ha någonting att se fram emot! Man behöver det om man har en hel hösr framför sig i det übergalna varuhuset Gekås. Ja, jag är värd att ha en veckas semster på Mallis. Min kompis Ida jobbar där, så jag ska bo hos henne! Ska bli kul att få kvalitétstid med henne, för det var på tok för längesedan vi träffades och riktigt snackade.

Hyffsad dag på jobbetl. Lagom mycket att göra.
Jobbade ihop med Joel på samma "färg" vilket var otroligt roligt. (Vår avdelning är indelad i "färger" för att göra det lättare för oss att inte ha hand om allt samtidigt.)
Imorgon jobbar jag, Malin och Jonatan,. blir nog en bra dag. Dock ska jag upp redan vid fem och klockan är haöv elva, så det är dag satt krypa ner.
Imorgonkväll ska jag hem till mamma och pappa och äta. Anders, Marie, Svante och Maries föräldrar är också där.
Fick mail av F idag...mmm. Blir lite lättare för varje dag men det är hemskt att sova ensam i denna stora säng.

Sleep Well!

m&m´s is the shit

m&m´s godis är det bästa.
Har alltid varit såld på den gula påsen, den med chokladjordnötter.
Nu ikväll råkade(!) jag öppna en brun påse med vanliga chokladpluttar. Fantastiskt goda var dem.
Men nu har jag lite skuldkänslor. Jag skulle inte äta godis idag. Jag höll mig, till halv elva.

Idag har jag jobbat 11-21. Hade telefonen och kom inte hem förrän tio.
Imorse gick jag upp två timmar tidigare för att hinna träna innan jobbet. Tog åttabussen till jobbet och gymmade i över en timma. Bra start på dagen. Sen var det dags för jobb. Lång dag, galet med folk och kaos.
Idag har dessutom kunderna vart extra otrevliga och jobbiga.

Saknar F väldigt mycket. Det är så ensamt här. Känns nästan som att han dött eller nåt. Han är liksom puts väck.
Vill bara att tiden ska gå fort, och det gör den när man sover. Så nu ska jag krypa ner och sova. Är väldigt sliten idag.

Puss


Ensam hemma 1

Inatt var jag uppe kl. 02.30 och vinkade av min kära sambo. Han åkte till Rhodos tidigt imorse ihop med sin familj.
Så nu är jag väldigt ensam en hel vecka, suck, hur ska detta gå?
Men ibland är det bra att vara ifrån varandra, sägs det. Jag ska antagligen jobba alla dagar som han är iväg så tiden kommer gå fort...det är bra!

Har två lediga dagar, igår och idag.
Igår var jag i Vbg med mamma och shoppade lite. Gjorde en hel del fynd, bla.a. en klänning på Gina för hundralappen som jag ska ha på mig på Svantes dop då jag ska vara bärare, gudmor, fadder. Har dock fortf. inte kommit på vad jag ska ge i doppresent till honom, men det måste snart bestämmas.

Idag ska jag ta det lugnt bara. Sov till tio, har ätit en god frukost och ska snart ge mig ut på en promenad tänkte jag, eller kanske det blir en ikväll istället. Eva kommer hit och fikar om en stund. Sen kanske Sara och Gibson titar förbi en sväng med.

Skulle behöva köpa strängar till gitarrerna. Samma sträng har gått av på båda gitarrerna, knepigt. Så det är dags att stränga om dem. Jobbigt bara då en nysträngad gitarr stämmer om sig själv hela tiden och lätt blir ostämd. Men det är sånt man får leva med.

Ursäkta för min dåliga uppdatering förresten. Jag har gjort enhelmassa saker men har inte haft tid för att berätta. Ska försöka bli bättre på det, för jag ser att jag har en del läsare varje dag.

Håller på och krånglar på studera.nu och får ingen reda på hur det blir med kursen jag sökt. Har jag kommit in eller ej, när ska jag få reda på det? Hade varit bra att få det ganska snart med tanke på att sista svarsdagen är nästa vecka. Att det alltid ska krångla.
Har skickat iväg ett mail till dem nu och hoppas att jag kan få ett bra svar så jag inte missar min plats. Jag ska nämligen ha förtur p.g.a. att jag läst dramapedagogprogrammet.

Har fått gjort bra saker idag, det är bra, men någon promenad hinner jag inte med. Ska dammsuga en sväng och hoppa in i dushen innan Eva kommer.

Förresten, var på Bullar å bång (ståhlboms) och kollade på SULO möter Ernst Brunner och Elin Ruth Sigvardsson förra veckan. Jäklar vilken kväll. Var ruskigt bra! Elin är en stjärna!

Puss


Elin Ruth Sigvardsson

2x25-årsfest!

Igår var jag på 2x25-årsfest.
En mycket lyckad tillställning i Vessigebros trakter.
Det bjöds på mojito, fantastisk grillbuffé och fyra sorters tårtor.
Vi blev direkt indelade i lag och hade tipspromenad och lekar under kvällen.
En riktigt trevlig kväll med trevliga människor.

Hela veckan har jag jobbat. Det är därför jag inte uppdaterat mig så bra.
I måndags var det kaos på jobbet, galet mycket folk. Blev lite lugnare resterande dagar men det har ändå vart ett högt tempo, så det var riktigt skönt att i torsdags kväll äntligen kunna stämpla ut för veckan. Jobbade bara fyra dagar denna vecka. Är ledig nu lördag, söndag, jobbar måndag, ledig tisdag, onsdag. Sen jobbar jag torsdag, fredag, lördag.
På lördag ska jag och Malin leva semesterfirarlivet och hålla till i stugan på Skrea Strand. Ska bli kul hehe.

Idag har jag så fruktansvärt ont i mina skinkor, haha. Antagligen för att jag hade högklackat på mig igår och gick mycket. Känns som värstaste träningsvärken.
Nu ska jag in på fabos sida och kolla om det dykt upp några nya lägenheter. Sen ska jag fixa lite inför kvällen, mamma, pappa, bror, svägerska och Svante komer hit ikväll och ska käka lite. F sover som en stock så jag ska försöka att inte väcka honom än på ett tag.

Puss

Rapsody in Rock

Ikväll blir det Rapsody in rock med F och hela gekås.
Gekås bjuder nämliigen alla anställda+respektive till detta stora kalas som ska hålla till på Idrottsplatsen i Falkenberg. Ska bli skoj att se vad Robert och hans gäng har att bjuda på. Imorgon ska jag upp och jobba kl. 8 så det känns lite trisst, men det blir så ibland.
Ska snart in till stan en sväng med F och kolla lite kläder.
Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag väcker honom.

Puss

Sienna Miller och Jag

Har haft en fantastiskt rolig kväll ihop med enmassa folk som jag aldrig förut träffat.
Helena, min dramapedagog som jag gjorde praktik hos hade trädgårdsfest ihop med sin granne och det var mestadels vuxna där, fast jag ser faktiskt from. nu som vuxen, jag blev det ikväll. Ja, det var jag och enmassa vuxna människor. Två barn var där med, en tvååring och en femåring, men dem kände jag inte samhörighet med, hehe.
Fick mig många härliga skratt ikväll, ja hade faktiskt riktigt kul! =)
Fick höra av en tjej (eller kvinna kanske det heter) att jag är sjukt lik Sienna Miller. Visste inte vem det var så jag har googlat lite på henne nu när jag kom hem. Lägger in lite bilder så får ni avgöra själva.

Natti Natti


         

Back in Ullared

Jaha, då var första jobbveckan avklarad.
Är trött  och slö, har ont överallt och energin är slut.
Det var faktiskt(!) kul att komma tillbaka till Gekås och träffa alla gamla rävar.
Har faktikst saknat dem...
Men fyjutton för att jobba där hela hösten också...klarar jag verkligen det?
Jag önskar så att jag får ett dramaped. jobb till hösten så jag slipper stressen och pressen som råder i den gigantiska gula byggnaden. Det är inte min grej att vara där, det är inte det jag ska göra.
Jag ska jobba med människor, inte bara agera vägvisare för dem.

Veckan har gått bra, men det har varit slitigt. Mycket folk och mycket att göra.
Imorgon och på lördag är jag ledig.
Imorgonkväll ska jag till Helena på grill/trädgårdsfest.
På lördag ska jag på Rapsody in rock, gekås bjuder.
På söndag ska jag jobba.

Nu ska jag sova!
Natti!

Ge mig ett dramapedagogjobb!

PLEASE, I need it now!

jobb, jobb, jobb,
sök, sök, sök

Man blir knäpp när man inte ens får ett nej, bara ett tomt eko, eko, eko

Sökte ett till jobb igårkväll i Malmö.
Håller alla tummar jag kan.

Puss


Jordgubbsfrossa

Igår köpte jag och min kära F fem liter jordgubbar, fem liter.
När kalaset var över var det tre liter kvar...så nu har vi precis smaskat i oss en hel massa jordgubbar och glass.
Mums, man ska passa på att njuta medan det går!

Igår hade vi besök av F:s famor och farfar från Sundsvall. Hela F:s familj kom också hit så det blev riktigt baluns! Vi grillade fläskfilé, gjorde potatisgratäng och fixade god sallad. Till det bjöds det på vin. Riktigt fest! Innan efterrätten tog vi en promenad i stan och kollade på hamnen och tullbron. Sen gick vi hem och åt jordgubbar. Kom i säng ganska sent och sov sketdåligt inatt p.g.a. att jag och F låg på varsin madrass på golvet i vardagsrummet. Gick upp vid sju i morse och fixade frukost till farmor och farfar. Sen åkte jag till Ståhlboms och åt frukost med tjejerna. Riktigt mysigt!
När jag kom hem blev det en löprunda, knät fungerar bättre än väntat. Sen åkte jag till stranden och mötte upp Joel och Co. Var där i flera timmar och hade det gott. Badade tre gånger.

Ikväll har jag och F tagit det lungt. Blev pizza och film. Nu ska vi snart sova, båda är helt utmattade.
Sökte ett jobb idag med. i Borås. Hoppas hoppas att jag får det!

Natti Natti!

Måste-göra-dag

Egentligen hade jag helst slängt mig iväg på cykeln ner till stranden direkt när jag vaknade men nej...
F:s farmor och farfar kommer och hälsar på oss idag och stannar över natten. Dem bor i Borlänge så det är inte så ofta F träffar dem. Så förmiddagen har jag tillbringat med att städa och dammsuga lägenheten. Har även hunnit med att tvätta lite också. Måste hem till mamma och pappa för att hämta lite dokument på datorn. Tror och hoppas att min arbetsansökan ska finnas där. Ska söka ett jobb idag hade jag tänkt.

Nu har jag precis ätit frukost eller lunch, eller vad man kallar det halv tolv. Blir nog att tanka bilen, dra hemmåt, hämta lite grejer och dra ner till stranden. Det fungerar ju inte med två strandfria dagar i rad;)

Ciao

Myggbiten

Jag är otroligt myggbiten. Överallt finns det små bett och FYYYYY vad det kliar. Blir galen!
Dessutom är jag lite överkänslig för dessa bett vilket resluterar i stora svullnader a.k.a bölder och dem kliar, men jag försöker inte klia tillbaka.
Gick och la mig innan vid elva men sen började det klia så frenetiskt att jag var tvungen att gå upp ut sängen och smörja in myggbetten med smärtstillande salva. Nu kan jag inte somna om.

Idag har jag inte varit på stranden, tro det eller ej. Jag har varit hemma hos mamma och pappa och hämtat enmassa grejer. Sen gjorde jag en makaronipudding så nu har vi några matlådor fixade! Sen låg jag ute på balkongen en timma och lapade sol. När F kom hem åkte vi iväg till ullared och köpte dator till hans mamma. Sen tog vi en snabb sväng på gekås. Köpte solkräm och choklad. Och en kaffekokare till F. Jag dricker ju inte kaffe.
På vägen hem från Ullared släppte dem av mig vid Ätraforsdammen där ett gäng tjejkompisar höll till. Vi grillade korv, snackade gojja och spelade beachvolleyboll...riktigt trevlig kväll.

Nu börjar ögonlocken hänga, snälla låt mig somna innan det börjar klia igen!

Puss


Usch och Fy för mygg