Me goes Goldwell modell

Igår morse gick jag upp tidigt, närmare bestämt 07.30. Fixade iordning mig och åkte iväg till La´frizz, en frisörsalong i stan. Goldwell hade nämligen uttagning av modeller för klipp+färg. Vi var 15 tjejer som var där och dem behövde fyra. Jag blev en av de utvalda att modella!
Senare kom 8 modeller från gbg som redan var utvalda från dagen innan.

Först blonderade dem igenom hela mitt hår. Sen blonderade dem igen och efter det fick jag en röd ton pch så sparade dem två teser på sidorna som dem delade upp i slonogr och slinga i blont och rött. Efter det la dem upp allt på små små spolar, så det blev väl en sisådär 50 st. Sen fick jag vänta med spolarna i håret i flera timmar. Under tiden blev jag sminkad av smiköser från göteborg, som för övrigt var skitduktiga! Fick grön/turkos ögonskugga och lösögonfransar så det blev lite galet! =) Men kul, framförallt!

Sen var det dags för att träna catwalk. På Grand skulle själva visningen vara så vi tränade på scenen några gånger. Vi skulle gå catwalk+ göra poser, var inte helt lätt. Jag fick genrepa med alla spolar i huvudet för dem var inte färdigtorkade. Det tog 5 timmar för dem att bli som de skulle. Sen var det dags att dra ut alla spolar och det gjorde så onte att jag höll på att dö, aj aj aj. Var redan otroligt öm i hårbotten efter all blekning m.m. så det var rena döden när dem slet i mitt hår. Sen skulle dem reda ut lockarna med hjälp a fingrarna, varenda lock, men jag överlevde!
Stylisterna såg verkligen oss som arbetsobjekt och inte som människor. Dem slet och drog och allt skulle bli perfekt men dem brydde sig inte alls om att jag var en människa. Det är väl så det är i modellbranchen antar jag. Inte så glamoröst som man kan tro.
Blev fixad det sista med hår/smink innan det var dags för scenen.

Var otroligt nervös när jag skulle upp på första walken, men det gick bra, förutom att jag darrade i mungiporna. Hoppas det inte syntes. Nästa walk gick bättre och jag log inte med öppen mun utan försökte hålla den stängd så det inte skulle bli samma sak igen. Vid varje pose skulle man stå still och hålla den i minst fem sek så det blev ju lite jobbigt då om munnen darrade som en asplöv.
Visningen gick bra och efteråt fick alla frisörer som var inbjudna (ca. 150 st) klämma och känna på håret. Det var häftigt att vara så i fokus. Min frisyr var väldigt extraordinär så det ville alla klämma på. Ser ut som en rött yrväder, en blandning av Guldlock och Pippi Långstrump. Men det är inte helt dumt.

När jag vaknade imorse såg jag för jäklig ut i håret, men jag tror att jag kan reda ut det. Fick enmassa bra produkter som jag ska ha i ikväll när jag ska duscha det.
Hade en kanondag och alla modeller var störtsköna, så det blev en öl på harrys igårkväll efter visningen tillsammans med göteborgarna! En lång dag som var väldigt rolig och lärorik.
Idag är min hårbotten så otroligt öm. Måste vila håret idag.

Nu ska jag hem till mamma och visa mitt röda yrväder!
Ciao!


Such a lovely day, huh?

Min dag har gått i shoppingens tecken, eller spenderandets tecken rättare sagt!
Började med att skippa simningen. Dem öppnade inte förrän 14.00, typiskt.
Åkte in till stan med min resväska och fick en sprillans ny! Gick även till optikern och provade lite glasögon. Fastnade för ett par retro glasögon som är grymmens läckra. Ska kolla synen med i veckan för att se att jag verkligen behöver nya. Isåfall slår jag nog till på dem. Hann även med en svänbg på vero moda där jag köpte mig en snygg svart kavaj (med uppkavlade ärmar) och en knapp. Kommer bli kanonsnygg till slitna jeans och en cool tischa.

Efter shoppingrundan i stan begav jag och mor oss till gekås. Köpte två par skor. Utanför gekås alltså. Inne där köpte jag lite bra ha grejer men slutsumman gick på 600...förstår inte att det alltid blir så...

Ikväll har bror+marie vart här och sällskapat. Åt kanongod middag= club sandwich med världens godaste dressing, som jag för en gångs skull lyckades åstadkomma!
F ringde innan och berättade att polistesten går superbt! Har en känsla av att han kommer att komma in. Han hade kanonresultat på inteligenstestet och psykologtestet. NAJS!

Nu ska jag sussa. Ska upp tidigt imorgon och söka som hårmodell för goldwell. Hoppas jag blir antagen och att dem inte förstör mitt hår!!!
Puss



Lov

Oj vad konstigt det känns att ha lov. Att jag dessutom sitter hemma hos föräldrarna gör att det känns som förr. När jag var yngre och hade skollov så gick jag runt i pyamas halva dagarna och satt framför datorn och gjorde ingenting medan päronen var på jobbet. Ingen av bilarna är hemma nu heller så jag kan inte dra iväg och göra nåt. Är ganska sugen på att dra till klitte och motionssimma, men är kanske lite slö för att ta cykeln dit. Men nu när jag kikar ut genom persiennerna och se att det är sol så blir jag ändå lite sugen på att bege mig ut. Men jag måste äta innan. Får se hur jag gör.

I eftermiddag drar jag, mamma och bror till gekås, är det tänkt. Behöver lite "bra ha" grejer. Men egentligen vil jag hellre iväg och simma. Nu såg jag att badet inte öppnar förrän 14.00 idag. Vilken tur att jag inte åkte iväg då. Blir nog att jag atr en tur in till stan när pappa kommer hem till middag. Ska lämna in min resväska och fixa lite. Behöver nya träningsskor med.

Börjar bli hungrig med. Måste nog ätamlite frukost innan det blir lunchdags!
Hejdå!

Dessa motorcykelmän, och kvinnor

I fredags kom jag hem till fbg efter några timmar på tåget. Hade för en gångs skull en trevlig resa, för jag hade nämligen sällskap av Sara, Frida, Daniel och Anna från klassen.=) Ska bli underbart med en veckas "lov". (läs: instuderingsvecka).

Helgen har jag tillbringat i Halmstad på en MC mässa där. Jag jobbade i  kafét, vilket var väldigt trevligt. F:s bästa kompisar äger en restaurang och dem var anställda på MC mässan för att ha hand om alll servering (mat, fika, dryck m.m.) så jag och F har jobbat för dem. Har sålt flera hundra hamburgare, korvar, chokladbollar, drickor, öl, baguetter, frallor. Ja, jädrar vad vi har haft fullt upp. Har haft det väldigt trevligt i trevligt sällskap (känner F:s bästa kompis flickvän och vi har jobbat ihop hela helgen). Igår var Idol-Robin.B och uppträdde och självklart(!) köpte han lite mat av mig. Trevlig pojk det där, men han verkade lite blyg. Han var otroligt bra på scen iallafall. Grymme bra röst grabben har! Han var ju trots allt en av mina favoriter i Idol så visst kändes det kul att ha träffat honom! 

I veckan blir det lite av varje att stå i. Ska till gymnasiet och ha info om min utbildning. Sen hade jag tänkt klippa+färga håret, åka till gekås, äta semlor, kolla synen, pilla lit med uppsatsen, träffa nära och kära m.m. 
Till helgen bär det av till Sthlm med F. Ska ha en weekend i storstan med shopping, mys och Bounce streetdanceshow! Ohhhh, vad jag längtar!

Nu ska jag se resten av Beck, otroligt spännande ikväll!
So long! 


FixarFrida i Farten

Jahadå, då var det färdigstädat i min lilla etta. Så nu är det renare än rent här inne. Så fräscht det blev helt plötsligt när alla dammråttor och smutsfläckar försvann. Skrämmande att jag har levt i all denna skit, men man märker väl inte av det när det inte syns så väl. Och det gör det ju först när man ska ta bort det.
Det är riktigt galet på hur längesedan det var jag storstädade. Och änu mer skrämmande är det att inse att det inte funnits en timma över sedan den senaste gången, och det var längesedan vill jag lova...

Fick precis sms av Fredrik i klassen om att tvättstugan är ledig. Kanoners. Då fick man gjort det innan hemfärd också. Snacka om timing!
Ska ringa mamma och pappa sen...saknar dem! <3

Puss

Cleaning out my closet

Ja jäklar vilken dag! Jag gillar dagar med drag i, blir peppad och glad av att det blir lite "drama" ibland. Det behövs eldas ibland, det behövs luftas. Idag var en sån dag! Otroligt befriande!
Hela skoldagen har alltså gått åt till att städa ut allt skit i garderoben vilket har inneburit skratt, skrik, tårar, agressioner m.m. Listan kan göras lång, men den blir ni utan. för där gäller sekretess. Visst vet ni, när det gäller skolan är jag världens mussla. Måste få vara så när man går den utbildning jag gör. Punkt.

Skulle boka prag flyg biljetterna under lunchrasten men problemet blev att vi bara fick hälften av biljetterna till det "bra" priset. Resten blev 600 kr dyrare per biljett. Riktigt dåligt enligt mig. Så får det väl inte gå till?
Tänkte ta mig lite tid åt ett telefonsamtal lite senare och kämpa för rätt pris på alla biljetter. Får se om det finns tid och ork. Har vart dåligt med de ingridienserna den senaste tiden. Det är sjukt vad denna utbildning tar kål på en, både fysiskt och psykist, men f_n vad nyttigt det är samtidigt. Jajäklar vilken prestige att få gå här. Hell yeah! ;)

Nu ska jag ta tag i min otroligt dammiga lägenhet och se till att få den kliniskt ren innan jag åker hem på "lov". Imorgon drar jag hemmåt till fbg igen för att ha en vecka på hemmaplan. Sjuuuuuukt skööööönt! Ska (försöka!) släppa allt vad dramapedagogutbildning heter och bara ta det lugnt.
Liger bra till i skolan nu vilket gör att jag faktiskt kan ha lite lov. Det är bra, cred till Frida! Höhöhö
Kanske hinner med lite spinning innan det är dags för att sova. Måste läsa en uppsats tills imorgon också som det ska oponeras på. Ska bli najs!

Ciao Bella!


För övrigt skulle en walk in closet vara en av mina drömmar till ett kommande hus!

Upp och ner, ner och upp

Vilken dag! Den har verkligen varit som en bergochdalbana, helt galet!
Började med friskvård i morse vilket innebar 1,5 mil cykling + gym. Skönt att börja dagen med lite work out!
Skoldagen slutade med ett jobbigt samtal, tårar och aggresioner. Men det är väl bra att det kommer upp! Punkt.

Efter skolan åkte jag och Sofia in till Ticket för att boka pragresan, men det var lättare sagt än gjort. Får mer info om det imorgon. När vi kom tillbaka var det dags för byalagsgympan. Kristina hade passet idag och det var fartfyllt till max! Kul=) Blir varm i kroppen av att se alla stela gamlingar försöka röra sig till sareks "genom eld och vatten". Dem är så fina när dem står där och studsar lite försiktigt i otakt till musiken.

Igår var vi i ludvika på gymnasiet där och hade dramapas tema kärlek. Fick en väldigt positiv upplevelse. Känns skitkul att jobba med gymnasieelever och försöka få släppt på allt motstånd som finns i den åldern. Tyckte att vi lyckades bra jag och Frida! Ja, är mäkta stolt faktiskt! =)
Blev en lång dag med 12 timmar på resande fot. Det känns idag för jag är aptrött.

Jag och F fick reda på att vi kommer ha en superbhelg i gbg under påsklovet då vi ska ha en weekend på spa. Upplevelsespa dessutom som ska vara bland det häftigaste som går att uppleva. Sen blir det middag på hotellet och sen sover vi över där en natt i ett av hotellets überfräscha rum. Sen är det frukostbuffé, kanske ett avkopplande bad innan det bär hemmåt. Ska bli så skönt! Ibland är det inte fel att vara barnvakter åt bröllopspar, hihi=)
Förresten så är min F underbarast. Idag skickade han ett röst mms där han sjöng och spelade en låt på gitarren. Var så otroligt fint! Är så stolt över att han är min! =)

Nu ska jag nana, är sååååå trött!
Förresten är det Frida-dagen idag! Grattis alla Fridor!
Puss


Här, igen

Är tillbaka i storvik igen efter en hektisk helg i fbg.
Åkte hem i fredags  och tillbaka hit kl. 05.30 imorse. Har nämligen agerat barn"vakt" åt ett bröllpospar i helgen. Det var väl mysigt, men såhär i efterhand så var det inte värt det. Med tanke på att resan är så otroligt jobbig och lång, bara för att vara hemma i ett par dygn är inte så lyckat. Så det blir nog inte fler ggr. Känner mig inte det minsta utvilad efter helgen utan bara mer urtrött och uppe i varv. Sov hela tågresan mellan fbg-sthlm, men känns inte som at det hjälpt. Har mått illa och vart trött hela dagen. Fy, vill bara bli av med det.

Imorgon ska jag upp tidigt igen, för vi ska åka till Ludvika (hela klassen) och undervisa i drama där på en gymnasieskola. Så då måste vi dra kl. 07.00 så det blir inte mkt sömn.

Nu ska jag snart iväg på ett möte med gympatränaren. Ska vara konfrencier på en kvinnokväll, eller vad det var. Ska träffa ledningen nu och bli inspirerad, hoppas jag!
Ikväll blir det pannkakor (på tok för längesedan). Sen blir det sängen!

Tjoflöjt!

Snöbollskrig har blivit en svensk sport

DAGENS STORA NYHET:
SNÖBOLLSKRIG HAR BLIVIT EN SVENSK SPORT SOM VI SVENSKAR SKA BÖRJA TÄVLA I!
HAHAHA, VAD HÄFTIGT!


Analysera mera

Eller mindre. Är väldigt delad i vad jag tycker, just nu.
I förrgår hade jag mitt ledarpass för klassen och det gick kanonbra! Var skitkul att leda klassen, även om det känns mycket värre och svårare att leda dem än att ha en "vanlig" grupp.
Fick direkt reflektion efter lektionen som var possitiv och härlig!

Idag har jag fått min analys. Då innebär det att man tittar på filmen av passet (en lärare filmade hela mitt pass) och sen får alla i gruppen (sex st andra+en lärare) ge en analys på mtt pass/min ledarstil. Både ris och ros, skitintressant att få enmassa att tänka på! Väldigt viktigt som pedagog/ledare tycker jag!

Ikväll har jag och Frida suttit och planerat ett pass som vi ska ha i lundvika på tisdag på deras gymnasieskola. Det ska handla om kärlek och vi tror att vårt upplägg blir kanon.

Har precis kollat på knutbyserien. Otroligt spännande tycker jag. Tycker också det är konstigt att man kan hänföra sig så åt någonting som inte finna (Gud, Jesus). Men det är ju min uppfattning. Jag lägger hellre tid (och pengar) åt att visa kärlek till mina nära och kära, och inte nån gammal snubbe (som jag tror var medicinman) som inte finns och bor i himlen. Släpper detta nu!

Nu ska jag lägga mig och sova, för jag är aptrött!
Imorgon ska jag upp tidigt. Tåget från storvik går vid åtta så det är dags att sova.
nattinatti

Bastubad+Snöbad

Jag har alltid sett mig själv som en liten fegis vad det gäller vatten, kyla och pina.
Inte nog med att jag badat isvak i år, nu har jag även badat snöbad.
Endast iklädda bikini sprang vi ut på våra nakna fötter jag, Frida, Sofia och Jenny och slängde oss i snöhögarna.
Jag gjorde ett riktigt snyggt magplask på baksidan av huset! Bzzzz, vi skrek och skrek för det ar kallt och fötterna domnade bort, men jäklar vad kul det var och OJ vad skönt det var att hoppa in i bastun efter det.

Vad gör man inte för kulturen? ;)


Godkänd!

Pratade med Nina, min handledare igår och min uppsats blev godkänd! =) Känns otroligt befriande. Nu ska jag bara fixa lite smågrejer i den innan det är dags för oponenten att smaska sig in i den och hitta kryphål. Ska bli mycket spännande! Vi var bara ett par st i klassen som var klara och hade fått godkännt, så det känns kanonbra!

Åkte iväg med tåget kl.5 i morse. Sov nästan hela vägen upp, vilket var otroligt skönt. Satt också och försökte komma på hur mitt ledarpass ska se ut. Har det imorgon och börjar bli aningen skeptisk till upplägget och aningen nervös till att leda klassen. Men det kommer gå bra...lugn lugn...
Ska bli skönt när väl ledarpasset är över för då är det tyngsta avklarat = uppsats+ledarpass.
Sen är det bara att leva loppan resten av livet ;p
Kommer nog göra ett lekfullt fantasipass anpassat för barn i låg/mellanstadiet. Har ett pass färdigt som jag tror blir bra, men det krävs verkligen att jag är på topp. Därför måste jag lägga mig tidigt idag, så jag är utsävd och pigg. Ska bada bastu här i huset ikväll. Ska bli otroligt skönt att koppla av lite och svettas.

Det känns bra att vara här igen! Samtidigt vill jag bara vara hemma, för jag trivs så bra i fbg just nu. Allt känns så enkelt där och jag känner mig tryck och lycklig där. Jag ska åka hem till fbg redan på fredag igen så det dröjer inte å länge tills jag kommer hem. Det känns skönt. Och sen nästa helg pker jag hem och har sportlov, eller hemmastudievecka eller vad dem kallar det!

Det som drar mig hemmåt är verkligen alla fina människor som finns där, som verkligen betyder mycket för mig. Först och främst saknar jag F som jag är så otroligt kär i att jag nästan spricker. Finns ingen som jag mår så bra ihop med och som kan få mig att vara konstant glad. Det finns fortfarande en pirrande känsla i kroppen när vi ses, fastän att vi har varit tillsammans i över ett halvår. Han betyder offantligt mycket för mig. Sen finns mina fina vänner hemma som är guld värda. Och mormor, min underbart fina mormor som är min stjärna. Och så familjen såklart och den lilla bebben som ligger i Maries mage. Längtar så tills det är dags att bli faster, världens bästa faster.

Nu ska jag fixa det sista på passet, sen blir det falukorv och pasta och därefter bastubad!
Cheers!

Planeringssöndag

Idag blir det en planeringssöndag. Jag ska dels planera mitt ledarpass som jag ska ha i veckan för resten av klassen.
Vill verkligen att mitt ledarpass ska vara perfekt! Vill visa att jag är värd att vara på utbildningen!

Min handledare ringde mig igår och sa att hon hade läst igenom min uppsats, på ett dygn. Nina har verkligen varit världens bästa handledare. Dessvärre kunde jag inte svara när hon ringde, för jag hörde inte signalen, så hon hade spelat in på eurovoice. Hon sa att uppsatsen såg jättebra ut och att jag gjort ett bra jobb! Kul att höra! =) Ringde precis upp henne, men hon var ute på vift, så hon ska ringa upp mig snart. Är lite nervös över vad hon ska säga. Det kommer säkert vara några saker som jag måste ändra, men det verkade på henne som att det inte var så mycket! Hoppas!

Helgen har för övrigt varit kanonbra! Broder+flickvän var här hos mig och F i fredags och åt älgfilé och spelade rappa kalja. Hade en väldigt trevlig kväll! =)
Igår skulle F:s dotter sova här, men hon blev sjuk så vi drog till Ikea och shoppade lite bra-ha grejer. Vi ska göra två tavlor av tyg som ska upp på den stora vita väggen bakom soffan. F hittade ett kanonsnyggt tyg som kommer bli hur bra som helst. Hittade ett tyg som vi ska ha i köket också. Ikea har väldigt snygga tyger. Tog lite extra av vardagsrumstyget, så jag ska fixa ihop en kudde, eller en duk, eller gardiner eller nåt, vi får se vad det blir. Kvällen tillbringades hemma hos i päronens hus där vi kollade liverppoolmatchen, melodifestivalen och käkade pizza.
Åkte hem till F och jammade lite med gitarrerna innan det var dags att sova.

Idag ska jag planera ledarpasset, hälsa på mormor och träna på f&s. Imorgon bitti åker jag till storvik igen. Hoppas hoppas att tågen går som de ska.

Tjoflöjt!

Freeeeedom!

ÄNTLIGEN som Gert Fylking (och Erica Rüden i min klass) brukar säga!
Uppsatsen är färdig, ivägmailad och jag vill ha en stor påse godis NU.
Vilken befrielse, hell yeah!
Dessvärre är jag osäker på om min handledare kan öppna dokumentet, för det  har krånglat en del. Men det löser sig!
Är hungrig, åt frukost vid tio, en stor talrik gröt, men nu börjar allt magen skrika efter mat igen. Man kan ju nästan tro att jag håller på och växer, så mycket jag äter, men det är nog träningen som ger utlopp.

Ikväll blir det middag här hos F, så vi ska iväg och handla mat sen. Ska bjuda på älgfilé, det är inte dåligt. Går ju inte ens att köpa i affären för att det är så speciellt. Så det blir säkert kanonbra!
Har fått för mig att jag ska dammsuga av lägenheten här, för jag tror att det är jag som smutsar ner här. Dammtorka och avtorkning av golv orkar jag inte, men det kanske inte behöva riktigt. Tycker att vi städer jämt här.
Fan, måste ju äta med, men vad? Skulle vilja fira med en god pizza, men tror att det kan bli en sån en annan dag i helgen, så det får väl räcka då.

Danspasset igår var förresten riktigt skoj. Lite småknäppt kändes det, för jag är van vid att man över koreografi om och om igen tills den sitter, men här kör man bara på, låt efte låt. Samtidigt var ju koreografin inte den svåraste heller. Men det var ett kul sätt att röra sig på. Hade gärna tränat idag med, men tror inte att jag hinner det.

Nu ska jag äta, duscha och dammsuga, so long!

Färdig?

Jag tror att jag är klar med min uppsats. Jag tror att jag har skrivit det jag behöver, och fått med allt som ska vara med. Eller? Börjar bli lite orolig och nojjig över att jag helt missuppfattad vad som ska vara med eller ej. Knepigt när man är så grön i nåt att man inte själv har koll på vad det är man ska göra eller gör. Har lagt ner många timmar på detta denna vecka, men känner ändå att jag har kunnat prioritera kul saker också. Har tagit vara på kvällarna hemma med F i soffan inkluderat myf, film och gottis. Det är livskvalité. Är väldigt imponerad av mig själv att jag verkligen tagit mig tid till allt som är kul men samtidigt pririterat bort saker för att bli klar med uppsatsen. *stor klapp på axeln*

Snön smälter bort mer och mer för varje gång jag tittar ut genom fönstret, det är oerhört possitivt! Nackdelen är den grå himmeln. Vart tog solen vägen?

F fick besked om antagningen till polishögskolan igår och han har gått vidare till sista testet! Ca 1000 kvar till 380 platser. Från början var dem 8, 5 tusen som sökte, och nu är han en av tuden...snacka om häftigt! =)
Är stolt som en tupp!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen bär det av till Kagss där vi ska möte två yrväder som vi ska vara barnvakter åt om två helger! =) Ska bli najs!

Ikväll ska jag iväg på danspass, en ny spännande grej som friskis och svettis har införskaffat! Really looking forward!

Hejsvej!

"where trouble melts like lemn drops
High above the chimney tops
thats where you´ll find me 
somewhere over the rainbow..."

Lyckorushelg

Trots en hejdundrande fest igårkväll så är jag redan vaken. Är som en klocka vad det gäller helgmornar. Vaknar alltid pigg och glad efter 7-8 timmars sömn. F ligger kvar i sängen och sover som en stock. Han behöver nog mer sömn än jag, för han var iväg på fest från 12.00 igår vilket jag kan tänka mig tar en hel del på krafterna. Och ikväll ska han på fotbollsträning. Hua, vad jobbigt det låter.

I fredags kom jag hem hit till fbg igen. Efter förseningar (skärpning SJ), biljettbyten och en och annan irriterad min så kom jag tillslut hem vid midnatt. Det är sjukt att en tågresa från storvik-fbg ska ta lika lång tid som att flyga gbg-bangkok. Men jag ska vara glad för att jag överhuvudtaget kan komma hem när det är 60 mil far far away. Ska vara här fram till nästa måndag, så det är tio dgr på hemmaplan. Underbart! Har uppsatsskrivarvecka så det ärslutspurten nu. Den ska vara inlämnad och klar på fredag. Men jag känner mig ganska lugn i det. Litar på att det kommer fixa sig!

Igår passade jag på att dra ihop en fest här i F:s lägenhet när han ändå var iväg med fotbollslaget. Det var ungdomarna på belysningsavdelningen hehe, alltså vi under 25. Hade otroligt roligt! =) Åt pizza, spelade gamla favoriter på youtube och dansade crazydance hela långha kvällen. Astrid Lingrens låtar var en klar favorit,men även klassiker som Aqua, dr bombay, paradiso m.m. Listan kan göras väldigt lång. Det slutade med att grannarna kom förbi och partade med oss och så kom några av Valons kompisar så tillslut var det en hejdundrande kalas med enmassa folk. Var längesedan jag hade så kul! Blev kanonlyckat! Vid tolvtiden drog vi ut på stan och kollade läget. Vi gick först till Haryys där jag stannade, men de andra gick vidare. Jag var så trött så jag orkade inte flänga runt. F och hans vänner var där så vi blev kvar ett tag. Spelade blackjack, kom på att vi är ett bra team jag och F, hehe. Men det slutade med att vi förlorade, men vi hade kul och spelade kanonlänge på 40 kr.

Känns så härligt att vara hemma igen. Har saknat F galet mycket och trivs så bra med att vara med honom, så detta är ju drömläge, för det är inte så ofta vi ses längre när jag bor 60 mil bort. Men är så glad för att det ändå funkar. Tror verkligen på detta, på oss, är så lycklig! =)

Har precis städat klart här, plockat iordning och torkat av alla klibbiga ytor. Det är otroligt vad det spills, sölas och svinas ner när man har fest, men det är det värt!
Nu ska jag se körslaget!
=)