Livsnjuteri

Just nu gör jag inget annat än njuter! Av att bara få finnas och göra saker som man vill, hela dagarna långa.
Ja, man får verkligen passa på att njuta av ledigheten för det är inte ofta man är ledig i en hel vecka med 30 grader och sol.
Idag ska det dock bli åskväder och regn säger dem men jag vet inte om jag tror på det, eller rättare sagt, vill tro på det.

Gick upp ganska tidigt idag för jag vaknade och kände mig utvilad, redan tjugo över åtta. I vanliga fall sover jag gärna till halv tio, men idag kändes det inte som att det behövdes. Cyklade hem till mor och far en sväng för att hämta lite grejer, sen cyklade jag tillbaka hem till lägenheten. Pappa kom förbi och bytte duchslangen som gått sönder, så nu vet jag en som blir glad när han kommer hem från jobbet. Ja, jag fixar och donar här. Det är mitt jobb att agera hushållerska när jag får bo gratis hos F. It´s a deal!

Igår var jag hos mormor en sväng och hälsade på, sen begav jag mig till stranden en sväng med bror, marie och svante. Igårkväll var jag och F hemma hos dem och åt grillade hamburgare och kickade fotboll. Mycket trevlig kväll!

I eftermiddag ska jag och F till ullared och köpa dator med hans mamma. Ska passa på att göra lite snabbköp inne på gekås med. Ska lämna tillbaka lite grejer med, bla.a. Sims3 som jag aldrig öppnade. Tror att min dator är för dålig för det spelet så jag sket i det helt enkelt.

Ikväll blir det nog grillning med tjejerna på stranden, bara vädret håller i sig.

Jag känner mig lite hungrig, igen. Funderar på att slänga ihop en makaronilåda för den blev så bra förra veckan. Lite av en favorit faktiskt!

Tjoflöjt!

Sooolalalaaa

Ja, då var det dags igen att än en gång upprepa veckans dagsschema.
Klockan är nu cirkus kvart över tio. Vid kvart i elva infinner jag mig på skrea strand.
Dock blåser det idag så jag vet inte om det går att sola baksidan idag heller. Gillar inte sand i ögonen.
Inte lätt inte...

Glassigt

Jag lever världens glassigaste liv just nu.

Vaknar vid nio halv tio om mornarna.
Äter frukost, kollar internet.
Fixar matsäck = brer några mackor med ost och skinka. Kanske några kanelbullar med.
Smörjer in mig med solskyddfaktor.
Cyklar ner till stranden vid halv elva.
Framme fem minuter senare,
Slår mig ner i min brassestol.
Ligger där fram till cirkus tre. (Sällskapet varierar)
Cyklar hem igen.
Sätter mig vid datorn.
Duschar.

Kvällarna ser däremot lite olika ut. Igårkväll var jag hos Anna, en f.d klasskompis från gymnasietiden. Var ett gäng tjejer där och fikade, trevligt! Kom inte hem förrän strax innan tolv inatt. Mycket skratt och snack, såklart! =)

Ikväll ska svärmor bjuda med familjen och mig till Harrys. Ska äta gott, dricka en och annan öl och köra popquizet!
Ska bli riktigt najs att äta ute ikväll. Igår slängde jag ihop en makaronilåda som blev över förväntan! Kul när man lyckas ibland med maten, hehe.

Igår var jag och Malin på stranden. Otroligt kul att hänga med henne, har varit alltför sällan den senaste tiden. Idag var det jag, Joel, Valon, Martina och hennes dotter Nova som var där ihop. Tiden gick så fort idag, antagligen för att vi inte träffats på länge och att man hade mycket att prata om, men också för att Nova underhöll oss. Har byggt sandslott, snäckor, båtar och...tomtar. Mmmm, barn är underbara!

Annars leker livet! Jag börjar bli pepparkaka och njuter av sommaren!
Ciao!

Underbara, efterlängtade SOMMAR!

Lång dag på stranden idag med. Kom dock hem lite tidigare idag p.g.a. blåst. Funderar på att lägga mig ute på terassen en stund men känner mig ganska mättad av solen. Är dock offantligt chokladsugen...

Finns inte så mycket att blogga om dagar som dessa. Har börjat läsa Jens Lapidus snabba cash, mest för att fördriva tiden på stranden. Kul att se alla fbg:s bor ploppa upp, lagom till sommarvädret. Ja, jag är ju likadan själv.
Vet inte vad jag ska göra av dagen men funderar på att kolla en film ikväll. F ska på polismöte inför höstens studier. Hinner knappt se honom längre. Men så är det ibland.

Jag saknar Svantebebben...han är så söt! Har lite Svanteabstinens och vill träffa honom hela tiden. 
Ska in till stan en sväng med Valon blev det precis bestämt så ska se om jag kan hitta nåt sött till honom!

Peace out!
 


Heldag på stranden, äntligen!

Oj vad jag har längtat efter sommarvädret och nu är det äntligen här! Bättre sent än aldrig...
Har legat på stranden från elva till tre idag och bara haft det lugnt och skönt. Valon gjorde mig sällskap och vi träffade även på en hel del annat folk. Det är så skönt att bara kunna ligga där i sanden med solen brännande på kroppen och bara njuta. Vädret ska hålla i sig så jag satsar på att "leva" på skrea strand resten av veckan.
Imorgon ska jag och Valon dit igen, aningen tidigare än idag, till och med.
Ska verkligen vara semsterfirare så länge vädret håller i sig! Härligt!

Efter några timmar på stranden drog jag hemmåt och fixade iordning mig. Sen cyklade jag hem till mami och papi och åt grillat och hade det trevligt. F var tvungen att fixa i hans mammas lägenhet så han kunde inte hänga med. Bror, Marie och Svante var där också vilket var mysigt. Svante somnade i min famn med huvudet mot mitt bröst och så pratade vi lite och så. Han är världens sötaste plutt. Skulle nästan kunna äta upp han så söt som han är!

Cyklade tillbaka till lägenheten, bäddade ner F och nattade honom och sen blev jag sittandes här, framför datorn. Vill inte lägga mig när jag inte är dödstrött för då ligger jag bara och vrider och vänder på mig.
Nu däremot är jag trött.

Tjoflöjt!


Hong, Thailand, nästan som Skrea Strand, Falkenberg;)

Glad Midsommar!

Det är molnigt, grått, det blåser och jag är förkyld. Ingen vidare midsommar precis. Men det är väl bara att göra det bästa av situationen. Ska snart hem til mami och papi och hämta lite grejer. F den stackarn jobbar idag, tills dem är klara, så vi får se hur länge det blir.
Har precis ätit frukost!
Ser fram emot att träffa släkt och vänner om ett par timmar. Då blir det midsommarlunch hemma hos kusin Sofia.

Glad Midsommar på er alla!


Välkommen hem Svante!

Bebis ska från och med nu heta Svante, efter farfar! Det är rörande att hedra farfar på detta vis även om han själv inte gillade sitt namn speciellt mycket. Men farfar var en underbar människa så jag känner starkr för det!

Idag har det varit en bra dag!
Jag gick upp vid halv tio, käka frukost och laddade hem alla dagböcker som klassen skrivit under dessa två år (en varje vecka). Det blev en hel del och det tog lång tid men det var skönt att få det gjort. Sen åkte jag in till stan och mötte upp Valon och David för en fika. Mycket trevligt, sköna grabbar de där.
Åkte hem och diskade och fixade innan F kom hem. Sen åkte vi in till stan och köpte present till hans bror. Efter det åkte vi hem till bror, Marie och Svante som kom hem från BB idag. Fasters ögonsten är sötare än socker! Hade svårt att åka ifrån honom när han låg och snusade så gott.
Sen blev det kvällsmat, pasta med laxsås...gott=)

Klockan åtta befann jag mig på Harrys tillsammans med Valon och David. Tog ett par öl och försökte knäcka alla andra hundra lag som var där i popquiz, men det gick sådär. Åkte hem med en skön känsla i kroppen av att det kommer bli en bra sommar, trots allt. Och mer popquiz på Harrys lär det också bli, var så säker!

Natti!


Skrea Strand, Falkenberg

Wrrroom

Igår hade jag en kanondag ihop med min Sara.
Vi åkte ut på äventyr med hennes motorcykel för Sara har precis fått motorcykelkörkort! Tycker att hon är den coolaste bruden i stan;)
Jag fick låna skinnbyxor, jacka, handskar, snusnäsduk (såklart) och hjälm. Sen batr det iväg. Vi åkte först in mot stan (vbg) och sedan ut till MC Donalds där vi köpte mat. Vi tog med oss maten och åkte till en stor gräsplätt där vi avnjöt dagens lunch, pratade gamla minnen och solade. Efter några timmar på gräsplätten åkte vi till Vbg:s BB fär att hälsa på lilleman, fasters ögonsten. Han var dessvärre lite grinig, men det gick över när han tillslut somnade. Helt fantastiskt att få vara faster! Är så stolt att jag nästan spricker!
Åkte tillbaka hem till Sara, Lasse och Gibson där vi käkade kvällsmat. Sen åkte jag hem.
Lång och skön dag med världens bästaste Sara!

Idag gick jag upp vid halv tio, åt frukost och begav mig iväg till badhuset. Har gett mig fasen på att mitt knä ska bli nbra så jag har simmat och stretchat om vartannat. 2000 meter blev det och jag är nöjd och mör.

Köpte Sims3 här om dagen men har fortf. inte bestämt mig för om jag ska ha kvar det eller lämna tillbaka det. Är aningen sugen på att köra igång det nu...får se.

Ciao!

Stolt faster!

I söndags morse ringde min mobil väldigt tidigt, närmare bestämt 06:29.
Förstod inte riktigt men lyckades iallafall svara. Hörde mammas röst som sa nåt om faster. DFå förstod jag, jag hade blivit faster till en lite pojke.
Igår var vi på vbg:s BB och hälsade på svägerska och bebis och det var så häftigt. Är så stolt över att få vara faster till en otroligt fin liten grabb. En obeskrivlig känsla!  =)

Ville bara berätta detta!
Nu ska jag äta, duscha och sen åka till Sara!
Kram

Good Morning Rainy Day!

Regnet det bara öser ner...
Har spöregnat hela natten och jag har t.o.m. vaknat av det.
Har sovit dåligt inatt. Kunde inte somna igårkväll p.g.a. värkande knä och knepig mage. Sen var jag orolig för att F skulle försova sig, stackarn som skulle upp redan vid fem imorse. Sen så var jag också helt säker på att jag skulle få ett nattligt telefonsamtal om att jag blivit faster, men icke.

Snart ska jag och F iväg på skolavslutningen för hans dotter. Synd att det regnar. Det borde inte få regna på skolavslutningar! Sen ska jag hem och dammsuga och städa toaletten innan Karro kommer. Ska bli riktigt kul att ha henne på besök här i helgen!

Kram kram!

Raindrops keep fallin' on my head
And just like the guy whose feet are too big for his bed
Nothin' seems to fit
Those raindrops are fallin' on my head, they keep fallin'

So I just did me some talkin' to the sun
And I said I didn't like the way he got things done
Sleepin' on the job
Those raindrops are fallin' on my head, they keep fallin'

But there's one thing I know
The blues they send to meet me won't defeat me
It won't be long till happiness steps up to greet me

Raindrops keep fallin' on my head
But that doesn't mean my eyes will soon be turnin' red
Cryin's not for me
'Cause I'm never gonna stop the rain by complainin'
Because I'm free
Nothin's worryin' me

It won't be long till happiness steps up to greet me

Raindrops keep fallin' on my head
But that doesn't mean my eyes will soon be turnin' red
Cryin's not for me
'Cause I'm never gonna stop the rain by complainin'
Because I'm free
Nothin's worryin' me

Skendräktig?

detta inlägg skulle ha publicerats den 11 juni 22.30...

Jag har länge funderat på om jag är skendräktig. Är det jag eller min svägerska som ska ha barn? Jag känner så otroligt starkt för att bli faster att jag nästan är lite halvtgravid för sakens skull. Knäpp är jag iallafall, det är en sak som är säker, haha. Just nu har jag ont i magen, den är svullen, och så går det upp i ryggen. Ska barnet födas inatt eller? Nåt är det som spökar. För er läsare som inte hänger med kan jag gladeligen berätta att jag ska bli faster. Bebis skulle egentligen komma den 1 juni men den är lite trög. Trivs lite för bra i Maries mage.

Idag har jag ont i knät. Kan inte sitta på huk för det gör så jävulusiskt ont.
Så det gjorde det inte bättre att jag ramlade framstupa på betonggolv innan när jag hjälpte F:s familj att flytta. Blev skiträdd. Bar ett bord i famnen och såg inte trappsteget så jag föll och landade självklart på mitt onda knä. Blev skrapsår men dem blödde inte så jag blev lättad. Men det gjorde det inte bättre i knät, nej fy tusan. Ska in till apoteket imorgon oh köpa Voltaren. Gillar inte att äta tabletter och sånt, men denna gången behöver jag det verkligen för att kunna bli människa igen. Och F har fått hälseneinflammation, vad är det som händer egentligen? Värsta sjukstugan.

Nu ska jag sova!
Natti!

Ska jag baka en kaka?

Nu är jag sådär rastöstdeppig igen och tycker bara synd om mig själv för att jag är en ensam själ och ingen annan finns till hands. Jag kan bli sån när det regnar och är skitväder och när saker och ting inte riktigt blir som man tänkt sig.
Jag hade förberett en överraskningsgrej till F ikväll. Var iväg och köpte biljetterna och skulle bjuda på fiskgratäng ikväll. Men vad händer? Jo, han kommer flytta hela jä_la kvällen och inte komma hem förrän jättesent. "Hoppas du inte har somnat innan jag kommer hem" sa han. Jo men visst. Annars ses vi väl i helgen eller nåt. Skitpissigt att aldrig få träffas även om man bor ihop. Men snart ska det vara slut på detta elände...det har han lovat! Om inte så blir jag ännu surare än vad jag är nu. Borde äta en citron, eller åtminstone rycka mig i kragen. Det hjälper inte att sura, men ibland måste man göra det för att kunna gå vidare. Så, nu var det ur världen!

Har varit hos mormor en lång stund idag. Tycker så mycket om henne att det inte går att beskriva i ord. Hon är en av mina bästa vänner och står mig otroligt nära. Hemma hos mormor behöver man inte säga roliga saker eller hitta på grejer, där kan man bara vara. Att hon dessutom är världens häftigaste gör mig mäkta stolt! Ingen får trampa på min mormor inte. Här har ni en tant med krut i.

När jag kom hem igen gjorde jag mig en tallrik fibergröt med russin i. Det är verkligen gott ska ni veta. Det är inte ofta nyttigt är gott men i detta fall är det faktiskt så. Om man tar aningen mindre vatten än vad man ska ha till 1 dl havregryn och så lägger man i russinen från början, så blir dem mjuka och goda när dem blir varma. Och så en skvätt mjölk till det. Fiberhavre är mycket godare är vanlig havre, så ni vet!

Nu gör jag inte mycket nytta. Kanske skulle baka kladdmuffins.
Är ju så jäkla gott!
Hej då!


Är det farligt att sova för länge?

Inatt har jag sovit tolv timmar. Jag som i vanliga fall sover ca åtta timmar och klarar mig bra på det. Börjar bli aningen orolig över mitt sömnbeteende. Kanske är det helt enkelt så att jag behöver all sömn jag kan få just nu. Måste kanske ladda batterierna för att orka jobba i sommar. Just nu känner jag mig ganska slutkörd. Jag är i behov av att inte göra så mycket. Fast ändå blir jag rastlös. Men ibland får man låta sig vara det. Man kan inte hitta på roliga saker hela tiden.

Om en stund ska jag släpa in bäddsängen i lägenheten. Karro kommer imorgon och blir här över helgen. Sen ska jag nog gå hem till slätten och hämta hit min cykel. Behöver verkligen den när jag bor i stan, för det är så onödigt att ta bilen överallt när det egentligen är så nära. Ska överaska F med att köpa Elin Sivardsson biljetter. Jag tror han blir väääldigt glad! =) Han behöver lite cred just nu som han sliter med hans mammas flytt.

Kul match Sverige gjorde igår mot Malta! Äntligen såg dem lite avslappnade och glada ut. På tiden...
Men det funkar ju inte att börja spela bra först efter man gjort två mål. Nej, jag undrar hur detta ska gå.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det en promenix, antingen hemmåt för att hämta cykeln, eller in till stan för att hälsa på mormor och fixa biljetter. Den som lever får se!

Hejsvej!


Elin Sigvardsson

Tvåtusenmeter

Jag kom iväg till badhuset. Försökte övertala Joel att hänga med, men icke, så jag fick simma själv idag.
Dem har gjort om i badhuset (fråga mig inte var, för jag såg inget nytt) så dem öppnade igår igen. Dem skulle egentligen inte öppna förrän om några veckor. Och det är det nog många som fortf. tror för där var nästan inget folk. Vi var som mest 5 st på motionsbanan men jag var helt själv mestadelen av tiden. Pensionärerna som är där och simmar är inte så starka. Men det peppar mig att kunna varva dem och simma förbi om och om igen. Taskiga jag. Men det vet ju inte dem. Det var jobbigt idag. Nacken är inte van och det är lätt att man spänner den. Dessutom smakade vattnet saltare än vanligt. Kallsupar är inget för mig. Dricker hellre kranvatten. Jag kom på det att i och med att dem gjort om (och tömt bassängen på vatten) så måste det innebära att jag simmade i hyffsat fräscht vatten idag. Det var en possitiv tanke. Gjorde mig lite gladare!  
Jag lämnade bassängen efter 2000 meter på 70 minuter. Jag blev glatt överaskad över att min kondis finns kvar, även om det vr en vecka sedan den fick jobba.

Ikväll blir det pannkakor och fotboll med baby.
Ska nog ta en powernap nu för jag är makalöst trött och seg.

Puss


Jag typ

Typisk fotbollsskada

För cirkus en vecka sedan fick jag akut ont på ovandsidan av mitt högra lår. Sen övergck det till smärta i knät. Det känns som att det har blivit bättre för varje dag, eller är det jag som har vant mig. Det är liksom ömt och känns varmt. Om jag springer lite så blir jag halt. Känns inte bra att inte kunna träna på en hel vecka när kroppen kommit igång och har vant sig vid träning varannan dag. Nu är jag helt plötstligt handikappad och kan inte göra nästan nåt. Har verkligen låtit skadan vila, men hur länge ska man hålla på med det egentligen? Har stor lust att åka iväg och simma. Är det bra tro?
Pratade precis med Joel om det och han tror att det är bra om jag simmar. Så får det bli.

I måndags kväll hade jag, Valon, Joel och F filmkväll. Vi kollade på pingpongkingen och åt popcorn. Filmen var väldigt, hur ska man säga...grå. Tragisk, eller tragikomisk. Men det var nåt som satte sig, det gillar jag!
Det blev en sen kväll. Inte förrän halv två drog grabbarna hem efter att ha tjött, fikat och kollat på alla thailandsbilder.

Igårmorse åkte jag hem till mamma och åt frukost. Sen begav vi oss till Halmstad för en shoppingrunda. Hittade ett par blå chinos, en svart väska och lite småsaker. Måste verkligen vara ekonomisk nu. Har "fått lära mig" att vara det nu när jag inte har tagit något studielån under mitt andra år. Är jäkligt stolt över mig själv att jag fixade det!
På vägen hem från Halmstad stannade vi på SIA-glass och köpte glass i stora lass. Handlade för 150 kr men fick hur mkt glass somhelst. Fyllde två fack i frysen. Mums. Så nu har vi glass så det räcker hela sommaren.
Igårkväll somnade jag som en stock i soffan. Var helt slut.

Håller på och tvättar idag! Har sista maskinen inne nu i torktumlaren. Ska hämta den om tio minuter.
Sen blir det klitterbadet så kroppen får jobba lite.

Hej så länge!



Far far away

Det har gått en vecka sedan jag blev sommarledig.
Idag känner jag mig uttråkad och rastlös. Det tar alltså en vecka.
Jag var ändå så imponerad av att jag hade kännt mig så lugn i en hel vecka, utan att vara rastlös, men nu kom det. Hopp, så vad ska man hitta på?
Vädret är ostabilt vilket för det aningen svårare att komma på nån aktivitet.


Jag skulle behöva klacka om ett par skor. Men vart kan man göra det för en billig penning? Otroligt tråkig utgift. Pappa har nog bra koll på detdär.


Såg att klitterbadet ska öppna bassöngen imorgon (har renoverats). Funderar på att dra dit och simma några tusen meter;) Kan inte springa för mitt knä har pajjat, men kanske kan simma ändå. Det borde man väl kunna göra? Jag behöver verkligen röra på mig. Snart en vecka sedan knät började jäklas. Får lite panik av att inte kunna träns. Behöver bli av med överskottsenergin som finns i min kropp, men det är inte så lätt när jag inte ens kan småspringa, för då hugger det till. Vasd sjutton kan jag ha gjort egentligen?


Igår formaterade F om min dator. Vi la alla foton, dokument och musik (som jag ville ha kvar) på skivor. Sen gjordes det en heltömning. Otroligt befriande efter att ha haft en dator som fungerat halvbra i ett år. Nu är den lite som ny, så jag kanske kan börja tycka om den igen? =)


Nej, nu får jag rycka mig i kragen, ta tag i mitt liv och hitta på nåt.

CIAO!


Studenternas dag!

Igår tog falkenbergs treor studenten och jag var självklart där för att hänga blommor på "mina" teatertreor, och på Joel, såklart. Det var galet vad mycket folk det var där, kaos. Det är inte så lyckat att vara 1.60 heller i dessa folkmassor.
Tillslut fick jag tag på alla studenterna och önskade dem all lycka i livet. Kändes lite sorgligt och blev rörd när jag såg hur lyckliga dem var.
Jag har inte varit på studenternas utspring sedan jag själv tog syudenten p.g.a. att jag hade lite separationsångest när jag gick ur gymnasiet och att jag inte klarade av att se alla studenter och påminnas om att tiden går och man blir äldre. Nej, jag vet faktiskt inte vad det berodde på men klarade helt enkelt inte av det. Kanske lite avundsjuka på att dem fick ta studenten...jag hade gärna gjort det igen, hehe.

Gårdagskvällen tillbringades hos Joel i skrea. Jag, Valon och Viktor var där och firade! Joel åkte iväg ganska tidigt men vi blev kvar ett bra tag och hade det trevligt med hans släkt och vänner. Sedan cyklade jag till Slätten där Martas lillebror hade studentfest. Fick tårta och vin. Hade en mycket trevlig kväll!
Fr.o.m. nu har jag bestämt mig för att känna någon varje år som tar studenten. Det är ju ruskigt kul att åka runt och fira alla lyckliga studenter och träffa släkt och vänner.

F kom och hämtade mig hemma på slätten ganska sent och idag var jag hyffsat seg när jag vaknade, tidigt, som vanligt. Men jag mår inte dåligt på något sätt och det är ju bra!
Ska snart bege mig hem till mor och far och hämta min cykel. Ikväll blir det fotbollskväll hos några vänner, ska bli trevligt!
Får nog försöka ta mig en powernap innan bara, för jag är väldigt trött.

Snabbdusch nästa!
Tshüss

Husmor i farten

Jag har blivit husmor, tro det eller ej.
Denna vecka har jag agerat så mycket husmor att jag knappt kan förstå det själv.

I onsdags tvättade jag all F:s tvätt, vilket var ett berg nästan(!) lika högt som mount everest. Det tog tid och allt hann dessvärre inte torka klart så det har hängt kläder överallt i lägenheten. Men igår kunde jag plocka in allt och vika det fint i små högar. Jag passade även på att storstäda hela lägenheten mellan tvättpasningen. 

Igår drog jag igång ett storbak av kanelbullar. Gjorde ca 50 st så nu är fysen full. Och så fick jag hem en glad F efter fotbollsträningen som inte säger nej till 50 kanelbullar i frysen. Funderar på att baka nåt annat idag, det gick ju så bra igår! Kanske ska överaska med en kladdkaka eller nåt. Fast vi ses inget idag iallafall. Han jobbar och sen när han kommer hem är jag på student hos Joel. Han ska firas idag, det vill jag lova! =)
Jag, Valon och en annan kompis till Joel var och fixade present igår. Vi hade en väldigt rolig eftermiddag med enmassa fnitter och fixande. Det blev nog bra tillslut!

Idag regnar det ute, stackars studenter, men kollade SMHI och såg att det inte skulle bli regn i eftermiddag/ikväll...håller tummarna! Ska bli najs att vara på kalas och äta och dricka gott ikväll. Inte varje dag!

Nej, nu får jag hitta på nåt att göra här. Ska nog kika på lite recept...

Ciao!

Sjungom studentens lyckliga dar...


Jag är numera dramapedagog!

Har inte hunnit skriva på länge, sorry, men har haft fullt upp.

Förra veckan var galen i skolan. Full av galna upptåg, och så enmassa städning också.

I torsdags kom mamma, pappa och F upp till mig och hälsade på. Dem fick vara med på en dramalektion och så kökade vi pizza på stamstället i storvik...fick sagt hejdå.

I fredgas var det examensdags. En dag full av skräckblandadförtjusning. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, en otrolig lättnad! Äntligen är jag klar! Så numera är jag utbildad dramapedagog. Inte så illa pinkat att vara 23år och ha en yrkesutbildning. Är skitstolt!
Åkte hem tillsammans med familjen på fredag eftermiddag och lämnade västerbergs folkhögskola bakom mig, för alltid!
Efter många timmar i bil var vi tillslut hemma, vid midnatt.

I lördags var det examensfest som hette duga hemma hos päronen. 40 pers, mat och dryck i mängder. Härlig blandning av släkt, vänner, nära och kära.
Den lite yngre skaran drog vidare till Bratt senare under kvällen där vi dansade och hade det skoj. Träffade på enmassa männiksor jag inte sett på år, det är alltid kul!

Idag har jag legat på stranden hela dagen, sen tog jag en löprunda, i 37 grader. Det var mindre skönt. Men jag genomförde den, 45 min i hetta.
Ikväll blev det thaimat med F.
Nu ska vi snart nana.

Natti!