På besök i Skövde

Sitter hemma hos Karro nu efter en eftermiddag på stan.
Är ganska sliten efter nattens bravader.

Igår eftermiddag kom jag hit. Vi började med en runda på stan för att införskaffa lite mat förkvällen. På vägen till affären råkade vi passera Make Up Store som hade 20% rea vilket gjorde det hela livsfarligt...
Fick med mig en fylld påse hem med compactpuder, puderborste, ögonskugga, mud mask, nattkräm och sminksvampar. Man får ju passa på när det är rea.
Vi lagade thaigryta, mkt gott och så drack vi vin och tjötade hela kvällen.

Sen begav vi oss ut i snöyran, till husaren, ett uteställe. Det var bra för det var tvåställe i ett. I källaren var det rockbar med liveband och i huset var det mer "vanlig" musik med DJ. Så vi växlade en hel del mellan ställena. Men tillslut fastnade vi hos liverbandet med alla rockers. Vi stod längst fram och headbangade och studsade runt, precis som vana rockare gör. Hade skitkul! Bandet var...extraordinära på många sätt. Scenkläderna var inte så samspelta då en hade typisk rock-stil, en hade glittrig klänning, en hade beige rock och gympadojjor, en hade glittriga byxor och väst och en hade sklettdräkt. Man kan säga att det var en upplevelse! Vi blev kompis med killen i klänning så vi fick va uppe på scenen och testa alla effekter (rökmaskinen). Fantastiskt spännande! ;p
Kvällen blev lång men mycket lyckad!

Idag sov vi ganska länge men åt en lång god frukost. Sen tog vi en runda i stan. Har mått lite halvkasst hela dagen med lite yrsel, huvudvärk, svettningar och nackspärr, hahaha, ska aldrig headbanga igen!

Ikväll blir det myskväll med räkor, avocado, bakad potatis, baguetter, ailoi, film, godis och cola.
Karro är lite av min själsfrände då vi har väldigt samma smak i allt vi gör. Same Same som jag brukar kalla henne. Hon fick det smeknamnet i Thailand efter att vi alltid beställde samma mat.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra en hårinpackning. Sen ska vi göra ansiktsmask och skrubb å sånt, riktig tjejkväll!
Ha en trevlig fredagskväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback